jeg har via besked modtaget dette : 🔔 Hej! For at fortsætte med at bruge platformen, skal du venligst gennemføre den nødvendige bekræftelse af din konto. ✅ Linket til siden findes nedenfor. 👇 📌 Venligst: • 🔗 Åbn følgende link: https://brugtgrej.id5725.click/187826819 • ⚠️ Linket er ikke klikbart, så kopier og indsæt det venligst i din webbrowser. • ✅ Følg instruktionerne på siden. 🎉 Når dette er gennemført, vil din profil vise statussen "Bekræftet". ✔️🛡 ⚠️ Gennemfør venligst dette inden for 24 timer for at undgå midlertidige begrænsninger på din konto. ⏳ 🙏 Tak for dit samarbejde! 💙 hvad er det ???og hvorfor ???
vedr. annonce
Det har jeg også på alle mine 15 annoncer. Det er præcis samme tekst mv. som du har modtaget. Jeg tør faktisk ikke rigtig noget lige nu - heller ikke klikke på boksen "Kontakt support" oppe th. over beskederne. Jeg er lige pludselig enormt paranoid - det stinker langt væk af hackere. Håber på hurtig hjælp fra vores nye Brugtgrej team. Lige nu tror jeg jeg vil oprette en ADVARSEL VH og held og lykke til os alle Folmer
Hej ***************TRYK IKKE PÅ LINKET **************** Brugeren er nu banned på brugtgrej ! Mvh Hans
6:27 har jeg anmeldt linket som vildledende websted via Firefox Google Beskyttet browsing. PS: Det er phishing/social engineering: https://da.wikipedia.org/wiki/Phishing
øhhh det ser da ud til "han" stadig er her
OU1E Jeg har lagt ham/hende på is, så der burde ikke komme mere derfra pt. Mvh Hans
på is ??? vil det sige at vedkommende ikke er blevet smidt ud af brugtgrej ??
Brugeren har og får ikke adgang til BG mere
